
غذای فست فودی خوشمزه پیتزا لقمه ای
پیتزا لقمه ای غذای خوشمزه و لذیذ است که می توانید به عنوان میان وعده برای کودکان و یا مهمانان آماده کنید. می توانید پیتزا لقمه با گوشت و کلم بروکلی را در کنار یک کاسه سس پیتزا سرو کنید تا اگر کسی خواست به هر تعداد لقمه بردارد.طرز تهیه پیتزای لقمه را در بخش آشپزی گلستان فان به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم پیتزا لقمه ای با گوشت و کلم بروکلی
پنیر چدار نصف فنجان (رنده شده، ۲ درصد چربی) گوشت دودی ۳/۴ فنجان (خرد شده)کلم بروکلی ۳/۴ فنجان (خرد شده)سس گوجه فرنگی ۱ فنجان (سس پیتزا یا سس پاستا)خمیر پیتزا ۴۵۰ گرمتخم مرغ ۱ عدد (زده شده)
طرز تهیه پیتزا لقمه ای با گوشت و کلم بروکلی
1- فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید.2- نصف فنجان سس پیتزا را با گوشت دودی، کلم بروکلی و پنیر در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید.3- خمیر پیتزا را به شکل دایره هایی به قطر ۱۲ سانتی متر در بیاورید.4-روی نیمی هر خمیر ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت و پنیر بریزید.
5-نیمه ی خالی را روی نیمه ی پر تا بزنید و فشار دهید تا لبه ها به هم بچسبند. با یک چنگال لبه ها را چین بدهید.
6-روی هر پیتزای لقمه ای یک سوراخ کوچک درست کنید سپس کمی تخم مرغ را با قلم مو روی آن بمالید.
7- ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا قهوه ای طلایی بشود. به همراه نصف فنجان سس پیتزای باقیمانده سرو کنید.