
محققان دانشگاه ساندیاگو کالیفرنیا پس از بررسی ۱۹٫۴۰۰ نفر از علاقهمندان به نوشیدن قهوه و چای با شیر و شکر به این نتیجه رسیدند که اضافه کردن شیر و شکر به نوشیدنیهای گرم آنها را تبدیل به بمبی از کالری میکند.
قهوه با شیر بخورید چاق میشوید
در مطالعات دقیق در این زمینه کالری هر یک از این مواد به صورت جداگانه مورد بررسی قرار گرفت، یک پاکت شکر ( مقداری که به عنوان یک واحد در کافی شاپ ها به مشتریان داده میشود) ۱۱ کالری و شیر ۹ کالری انرژی دارد. با افزودن شیر و شکر به یک فنجان قهوه در حقیقت روزانه ۶۹ کالری انرژی اضافه وارد بدن میشود.
افرادی که به همین روش چای مینوشند واحد کالری اضافه آنها در روز ۴۳ گزارش شده است. اما در هر دوحالت کالری اضافی که توسط افزودن شیر و شکر به نوشیدنی گرم وارد بدن میشود را نمیتوان نادیده گرفت. یکی از اعضای این گروه تحقیقاتی در ادامه صحبتها با اشاره بینه تفاوت کالری در این دو نوشیدنی به افرادی که نمیتوانند نوشیدن چای و یا قهوه با شیر و شکر را ترک کنند پیشنهاد میکنند به دلیل کالری کمتر چای آن را جایگزین قهوه کنند.
از طرفی کافئین موجود در قهوه به عنوان یک محرک مصنوعی عمل میکند و غده هیپوفیز را وادار به ترشح هورمونی میسازد که این هورمون سبب ترشح آدرنالین از غده فوق کلیوی میشود. کافئین به عنوان افزایش دهنده وزن شناخته شده است و اثر منفی روی سطح قند خون دارد. با توجه به اینکه ما در یک دنیای پُر استرس زندگی میکنیم، وقتی از این مُحرکها (مثل قهوه) استفاده نماییم، بدن ما تحمل چنین تنشی را نخواهد داشت.
پس تا حد امکان نوشیدن قهوه را در طول روز کم کنید.
آشنایی با دیگر خواص قهوه
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص قهوه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با قهوه
پس از آب قهوه به عنوان دومین نوشیدنی پرطرفدار جهان می باشد. خیلی از افراد عاشق بوی قهوه هستند ، طعم آن بی نظیر است
و خیلی از مردم دنیا قبل از حرکت به محل کار قهوه می نوشند. قهوه سرشار از آنتی اکسیدان می باشد و برای بهبود سلامتی مفید است.
قهوه تلخ از جمله قهوه های معمولی است که بدون اضافه کردن مواد افزودنی مثل شکر، شیر،خامه و یا طعم دهنده دم می شود.
بسیار از افراد وقتی طعم آن با زمانی که با مواد طعم دهنده امتحان کرده اند، مقایسه می کنند، از تلخی آن بیشتر لذت می برند.
در واقع برای بعضی افراد جزئی از رژیم شان به شمار می رود.
در مورد خواص قهوه تلخ، پژوهشهایی بسیاری انجام شده و محققان تردیدی ندارند که این دانه تیره رنگ، میتواند به حفظ سلامت مصرف کنندگانش کمک کند.
از نظر آنها قهوه میزان زیادی از ویتامینهای گروه B را در خود جا داده و منیزیم موجود در آن هم احتمال ابتلا به آسم و بیماریهای استخوانی را کمتر میکند.
قهوه دومین نوشیدنی پرطرفدار جهان پس از آب می باشد.
بوی شگفت انگیز قهوه با طعم تلخ و دلچسب آن سبب شده مردم بسیاری در سراسر ایران و جهان هر روز صبح خود را با این نوشیدنی جادویی آغاز کنند.
قهوه بیش از آنکه یک نوشیدنی قهوهای رنگ باشد یک ماده خوراکی مفید و سالم است که از دانههایی به رنگ سبز بهدست میآید.
درخت این نوشیدنی بینالمللی قدیمی نخستین بار در قرن یازدهم میلادی توسط یک چوپان جوان اهل اتیوپی کشف شد
و دانههای قهوه حدود سال ۵۷۰ بعد از میلاد برای اولین بار کشت شد و مورد استفاده قرار گرفته است.
پای دانههای قهوه بعدها به عربستان، یمن، ترکیه و سپس به اروپا و آمریکا باز شد.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید قهوه محبوب «موکا» نامش را از بندر «موکا» در یمن گرفته است که نخستین بار قهوه از آنجا به کشورهای دیگر صادر شد.
دانههای قهوه یمنی طعم شکلاتی داشتند و هنوز هم نوشیدنیهای شکلاتی به نام «موکا» مشهور هستند.
نکته جالب دیگر اینکه در کشور اتیوپی هزاران نوع درخت قهوه وجود دارد که هنوز از آنها بهرهبرداری نشده است.
قهوه برای تقویت حافظه
یکی از بخش های مهم انسان حافظه و مغز است ، برای تقویت حافظه می توانید از قهوه استفاده کنید.
قهوه را در روز به صورت مرتب میل کنید ، این کار باعث می شود تا حافظه بلند مدت شما تقویت شود.
خواص قهوه برای کاهش خطر سکته مغزی
کسانی که هر روز قهوه میل می کنند کمتر دچار سکته مغزی می شوند ، این نتایج تحقیقی است که در سال ۲۰۱۷ منتشر شده است.
شما می توانید با مصرف قهوه ریسک سکته مغزی را کاهش دهید.
قهوه برای کاهش خطر بیماری پارکینسون
کسانی که به صورت مرتب از قهوه استفاده می کنند بیست و پنج درصد کمتر به بیماری پارکینسون دچار می شوند. اگر می خواهید از این بیماری در امان باشید قهوه میل کنید.
قهوه برای یبوست
کسانی که از بیماری یبوست رنج می برند با مصرف قهوه دفع مدفوع آنها آسان تر انجام می شود.
مطالعات نشان می دهد مصرف قهوه احتمال یبوست در افراد را کاهش می دهد.
خواص قهوه برای پیشگیری از نقرس
نقرس یک بیماری است که به دلیل زیاد بودن اسید اوریک خون ایجاد می شود. مصرف ۶ فنجان قهوه در طول روز باعث کاهش ۶۰ درصدی بیماری نقرس می شود.
قهوه برای کاهش خطر حمله قلبی
تحقیقاتی که در کشور سوئد انجام شده است نشان می دهد که نوشیدن قهوه حمله قلبی را کاهش می دهد
آن هم به دلیل وجود آنتی اکسیدان های موجود در قهوه می باشد.
خواص قهوه برای کاهش خطر سرطان پروستات
نوشیدن قهوه خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهد ، چرا که ترکیبات موجود در قهوه التهاب بدن را کم کرده و سطح انسولین خون را تنظیم می کند.
خواص قهوه بدون کافئین
قهوه دی کف بهترین جایگزین برای افرادی است که نمی توانند کافئین مصرف کنند.
قهوه بدون کافئین حاوی آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است.
اسید هیدروکرینامیکی و پلی فنل ها از اکسیدان های اصلی موجود در قهوه هستند.
آنتی اکسیدان آن ۱۵ درصد کمتر از قهوه معمولی است.
کاهش ۷ درصدی ابتلا به دیابت نوع دو با مصرفقهوه بدون کافئین امکان پذیر است.
قاین قهوه با کاهش آنزیم های کبد از آن محافظت می کند.
کاهش مرگ زودرس و ناشی از سکته های قلبی و مغزی از دیگر فواید قهوه بدون کافئین می باشد.
می توانید با نوشیدن این نوع قهوه از زوال عقل در اثر افزایش سن جلوگیری کنید.
مصرف روزانه و در زمان های مناسب آن موجب داشتن پوستی زیبا و بدون چروک می گردد
که علت آن هم به دلیل وجود آنتی اکسیدان ها است که با رادیکال های آزاد مبارزه و از پوست محافظت می کنند.
کسانی که با نوشیدن قهوه دچار رفلاکس اسید معده و سوزش سردل می شوند می توانند از آن استفاده کنند تا سوزش کمتری را احساس کنند.
خواص قهوه برای زنان
نتایج تحقیقها نشان میدهد زنانی که هر روز بیشتر از ۴ فنجان قهوه مینوشند، ۲۰ درصد کمتر از دیگران افسردگی میگیرند.
دلیل این اتفاق ساده است. مصرف کافئین بر سیستم عصبی مرکزی تاثیر میگذارد و سطوح دوپامین را بالا میبرد.
همچنین زنانی که قهوه می نوشند، شواهدی از کاهش خطر بیماری قلبی را نشان داده اند.
زنان بعد از گذر از یائسگی در معرض این بیماری قرار می گیرند ولی مصرف قهوه تلخ احتمال ابتلا به بیماری را خیلی کم می کند.
تحقیقات نشان داده است که نوشیدن قهوه به مدت ۱۸ تا ۲۴ سال، با ۲۰ درصد کاهش خطر مرگ و میر در مردان و ۲۶ درصد در زنان، همراه است.
زنانی که قهوه میخورند، کمتر به بیماریهای قلبی دچار میشوند.
مطالعات نشان داده که قهوه تلخ می تواند خطر ابتلا به سرطان آندومتر در زنان را کاهش دهد.
اما توجه داشته باشید که
کافئین موجب گشاد شدن رگهای خونی میشود که در نتیجه ممکن است سینههایتان را ملتهب و دردناک کند،
چیزی شبیه علائم سندرم پیش از قاعدگی. تصور کنید هر روز دچار سندرم پیش از قاعدگی شوید! اصلاً جالب نیست.
خوب است بدانید مطالعهای نشان داد ۶۱ درصد از خانمهایی که درد سینه داشتند با ترک کافئین، دردشان کمتر شد.
حالا که دانستید کافئین میتواند برای سینههایتان مشکل ایجاد کند، نکات بیشتری را برایتان میگوییم که باید مدنظر داشته باشید.
مصرف کافئین ارتباط بسیار قوی با شدت علائم سندرم پیش از قاعدگی دارد و این موضوع را پژوهشها نیز اثبات کردهاند.
هر چه کافئین بیشتری مصرف کنید، علائم سندرم پیش از قاعدگیتان هم بدتر خواهد بود.
دلیلش هم این است که کافئین موجب اضطراب میشود، اضطراب موجب استرس میشود و استرس هم میتواند علائم این سندرم را شدیدتر کند.
علائم سندرم پیش از قاعدگی شامل حساس شدن یا دردناک شدن سینهها تقریباً ۲ هفته قبل از شروع قاعدگی روی میدهد،
یعنی از شروع تخمکگذاری تا شروع قاعدگی. افزودن اثرات کافئین به این علائم،
چیزی میشود که شما خودتان به عنوان یک خانم خوب میدانید چیست!
بنابراین اگر دوست دارید علائم سندرم پیش از قاعدگیتان را کاهش دهید،
باید مصرف کافئین را در این روزهای دردناک کنار بگذارید که این میتواند یکی از تغییرات لازم در سبک زندگی سالم باشد.
یادتان باشد که باید به هوستان برای خوردن شکلات هم غلبه کنید چون شکلات هم کافئین دارد.