
آموش طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه با سس آن
در این بخش طرز تهیه جوجه چینی و نکات خاص برای داشتن یک غذای بی نظیر را توضیح داده ایم و در ادامه هم روش درست کردن سس مخصوص و خوشمزه این غذا را توضیح داده ایم.
جوجه چینی جزو غذاهای فرنگی خوشمزه و لذیذ می باشد و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان هایتان در دورهمی و مهمانی های مختلف این غذای بی نظیر را بپزید و لذت ببرید. در دستور تهیه این غذا نیاز به فیله مرغ، پیاز، لیمو ترش، زعفران، نمک و فلفل قرمز دارید و برای تهیه خمیر بنیه این غذای فرنگی از آرد سفید یا آرد تمپورا، بیکینگ پودر، فلفل، نمک و پودر سیر استفاده می شود.
مواد لازم برای تهیه جوجه چینی
پیاز متوسط : دو عددفیله مرغ : نیم کیلوگرملیموترش : یک عددزعفران : به میزان لازمنمک : به میزان لازمفلفل سیاه : به میزان لازمفلفل قرمز : به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه
دلستر ساده : نصف لیوانآرد سفید یا آرد تمپورا : یک لیوانبیکینگ پودر : ۱/۲ قاشق چایخورینمک و فلفل : به مقدار لازمپودر سیر : به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس تاتار
خیارشور رنده شده : ۴ عددسس مایونز : دو قاشق غذاخوریلیموی ترش و تازه : یک عددسس کچاپ : یک قاشق چایخوریجعفری ریز خرد شده : به مقدار لازمپودر پیاز و پودر سیر : به میزان لازمآویشن و فلفل سیاه : به میزان لازم
دستورالعمل تهیه جوجه چینی خوشمزه در منزل
برای تهیه جوجه چینی در ابتدا سینه مرغ را به صورت فیله ای برش دهید.فیله ها را با آب لیمو ترش و پیاز حلقه شده، نمک و زعفران در ظرفی مناسب بریزید و 2 ساعت ظرف را در یخچال قرار دهید تا فیله ها مزه دار شوند.در ظرفی دیگر دلستر و کمی آب را با هم مخلوط کنید و سپس کمی فلفل، پودر سیر و نمک را به مواد اضافه کنید و آرد را به صورت آرام به محلول دلستر اضافه کنید و توجه کنید که غلظت خمیر بنیه باید شبیه به غلظت حلیم با ماست باشد.در ادامه پس از اینکه خمیر بنیه به غلظت مناسبی رسید بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. باید توجه داشته باشید که مایه خمیر را نباید بیش از حد هم زد زیرا پف آن کم می شود.در آخرین مرحله از دستور پخت جوجه چینی در تابه ای با عمق مناسب کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار بدهید تا روغن خوب داغ شود.فیله های مرغ مزه دار شده را در خمیر بنیه بغلطانید و آنها را درون روغن سرخ کنید و پس از اینکه دو سوی جوجه ها سرخ شد آنها را درون روغن بیرون آورید و روی دستمالی تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود.☑ مطلب مشابه: طرز تهیه جوجه کباب تابه ای؛ فوت و فن تهیه جوجه کباب بدون سیخ
طرز تهیه سس تاتار مخصوص جوجه چینی
برای تهیه سس تاتار، خیارشور رنده شده و سس مایونر، لیمو ترش، سس کچاپ، جعفری، پودر پیاز، پودر سیر، فلفل سیاه و آویشن را با هم ترکیب کنید و مخلوط مواد را در یخچال قرار دهید تا طعم آنها به خورد هم برود. در صورت تمایل به جای استفاده از و در پیاز از پیاز تاره خرد شده استفاده کنید.
نکات طلایی
چنانچه مایل هستید جوجه چینی سریع تر مغز پخت بشود می توانید فیله های مرغ را به قطر دو سانتی متر برش بزنید و سپس آنها را مزه دار کنید و در روغن داغ سرخ کنید.زمان مورد نیاز برای مغز پخت شدن جوجه چینی به قطر و اندازه فیله ها بستگی دارد.در موقع انداختن فیله مرغ آغشته به خمیر بنیه در ابندا آن را کمی تکان دهید تا خمر اضافه از سطح آن جدا شود و سپس فیله مرغ را سرخ کنید.در واسط سرخ شدن فیله ها اگر ذرات خمیر در روغن ماندند روغن را از صافی رد کنید.اگر مایل بودید به مایه خمیر بنیه شیر اضافه کنید می توانید شیر را کمی گرم کنید و سپس آن را به خمیر اضافه کنید که در این صورت باید به خمیر فرصت استراحت بدهید.اگر برای تهیه خمیر بنیه از آرد تمپورا استفاده می کنید نیازی به اضافه کردن تخم مرغ به مایه خمیر نمی باشد.در ساخت جوجه چینی می توانید برای پف بیشتر جوجه ها زرده و سفیده دو عدد تخم مرغ را از هم جدا کنید و سپس آنها را با چنگال هم بزنید تا باز شوند و آرد و دلستر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و سپس خمیر بنیه را هم بزنید تا غلظت مورد نیاز را پیدا کند.چنانچه از سفیده تخم مرغ برای تهیه خمیر بنیه استفاده می کنید باید کمی زعفران دمکرده هم به مایه خمیر اضافه کنید.خمیر بنیه باید 45 دقیقه قبل از درست کردن جوجه ها آماده شود.از سبزیجات سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده می توانید به عنوان مکمل برای تهیه جوجه چینی استفاده کنید و برای این منظور می توانید از سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، سیب زمینی و هویج استفاده کنید و بخار پیز کنید و سپس آن را در مقداری کره تفت بدهید و برای بهتر شدن طعم آنها هم می توانید از نمک و فلفل استفاده کنید.جوجه چینی را می توانید در صورت تمایل با پلوی سفید هم میل کنید.چنانچه از آرد تمپورا برای تهیه خمیر بنیه استفاده می کنید نیازی به اضافه کردن فلفل و نمک به خمیر بنیه نمی باشد زیرا این نوع آرد طعم دار است.
آموزش تهیه جوجه چینی خانگی پفکی
این غذای خوشمزه را می توان به روش ساده تر و خوشمزه در منزل تهیه کرد. در ادامه با آموزش جوجه چینی خانگی پفکی آشنا می شوید. این غذا مانند مرغ سوخاری پفکی پرطرفدار است.
مواد لازم:مرغ: نیم کیلوزعفران: ۱ قاشق غذاخوریآبلیمو: ۲ قاشق غذاخورینمک: به مقدار لازممواد تهیه خمیر بنیه:آرد گندم: ۲ لیوانتخم مرغ: ۲ عددبکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوریماءالشعیر کلاسیک: ۱ لیوانپودر سیر، پودر آویشن، فلفل و نمک: به مقدار لازم
دستور تهیه این غذای خوشمزه:در ابتدا سینه مرغ را به شکل نوارهایی نازک برش بزنید و تکه های نواری شکل را در کاسه ای بریزید و با استفاده از زعفران دم کرده، کمی نمک و آبلیمو برش های مرغ را مزه دار کنید.در مرحله بعد می بایسد خمیر بنیه را تهیه کنید که برای این کار هم باید تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و سپس به آنها بیکینگ پودر و ادویه ها لازم را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست حاصل شود.(در صورت منع مصرف می توانید بیکینگ پودر را از تهیه این دستور حذف نمایید).سپس ماء الشعیر را به مواد مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و سپس به صورت کم کم آرد را به مواد اضافه کنید و به صورت کامل مواد را مخلوط کنید. به حدی که غلظا مواد همچون غلظت ماست چکیده شود.مرحله بعدی سرخ کردن می باشد که باید ماهیتابه مناسب با دیواره بلند را انتخاب کنید و بر روی اجاق گاز قرار دهید. تا نیمه تابه روغن بریزید و بگذارید تا روغن سرخ گردد.با استفاده از یک انبر نوارهای مرغ را به خمیر پنبه آغشته کنید و سپس آن ا به تابه حاوی روغن انتقال دهید و سرخ کنید.وقتی که مرغ ها سرخ و مغز پخت شدند، آنها را در روغن با انبر بیرون بکشید و روغن اضافی آنها را با استفاده از دستمال روغن گیر بگیرید.بعد از گرفتن کامل روغن، جوجه چینی ها را درون بشقاب و یا ظرف مناسبی بچینید و همراه با قارچ و پیاز ورق شده آغشته به خمیر بنیه که درون روغن سرخ شدند، در کنار سس دلخواه خود سرو کنید.به یاد داشته باشید طعم دهنده اصلی جوجه چینی پودر سیر است که می توانید آنها را در مراحل تهیه اضافه کنید.مطلب مشابه: طرز تهیه مرغ با سس لیمو و خامه