دسر

طرز تهیه دسر شکلاتی (انواع دسرهای خوشمزه)

از خوراکی های مشتق از کاکائو و خوشمزه دسر شکلاتی است که به عنوان میان وعده استفاده می شود. در صورتی که کاکائو بیشتری در آن بکار رفته باشد مسلما رنگ تیره تر و طعم تلخ تری خواهد داشت. مواد اصلی این دسر شیر، شکر و کاکائو است که بسته به دیگر ترکیبات اضافی در مدل های مختلفی تهیه می شود که ما در اینجا طرز تهیه چند مدل دسر شکلاتی را برای شما شرح می دهیم.

فهرست موضوعات مطلب دسر شکلاتی

طرز تهیه دسر شکلاتی (دسرهای مختلف)دسر شکلاتی بیسکویتیدسر گلدانی شکلاتیدسر ژله بستنی شکلاتیژله پاناکوتای شکلاتیدسر شکلاتی سادهدسر شکلاتی وانیلیطرز تهیه دسر شکلاتی (دسرهای مختلف)

در ادامه این مطلب طرز تهیه چند دسر شکلاتی خوشمزه را ارائه کرده ایم.

دسر شکلاتی بیسکویتی

مواد لازم دسر شکلاتی بیسکویتی:

بیسکویت پتی پور ساده دو بستهتخم مرغ یک عددکره ۲۰ گرموانیل نوک قاشق چایخوریپودر کاکائو دو قاشق چایخوریشکر ۱/۲ لیوانآرد دو قاشقشیر دو لیوان

جهت تهیه دسر شکلاتی بیسکویتی در کف پیرکس یک ردیف شکلات چیده و داخل ظرفی تخم مرغ را شکسته و وانیل، کره و شکر را با آن ترکیب نموده و هم بزنید تا یکدست شوند. پودر هل نیز می توانید بسته به ذائقه خود به آن اضافه کنید. بعد از افزودن پودر کاکائو ظرف را کنار بگذارید. دو لیوان شیر را با دو قاشق آرد را در ظرفی هم بزنید و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شوند. مایع کاکائو را نیز به آن بیفزایید و بعد از اینکه غلیظ شد زیر شعله را خاموش کنید. یک لایه این مواد را روی بیسکویت ها ریخته و باز بر روی مواد یک لایه بیسکویت قرار داده و سپس مواد را بر روی بیسکویت ها در یک لایه بریزید و این کار را می توانید چند مرتبه تکرار کنید تا چند لایه ایجاد شود. با موز خرد شده، توت فرنگی و کاکائو می توانید روی آن را تزئین کنید.

دسر گلدانی شکلاتی

برای تهیه دسر گلدونی شکلاتی مواد زیر لازم است:

پودر کاکائو دو قاشقشیر یک ۱/۲ لیوانشکر ۱/۲ لیوانپودر ژلاتین یک و ۱/۲ قاشق غذاخوریخامه صبحانه ۱/۲ لیوانمقداری کیک شکلاتیبرگ تازه ریحان و نعناع

ابتدا پودر کاکائو، شیر، شکر و پودر ژلاتین را به شکل ملایم حرارت داده و در این حین خوب هم می زنیم. بعد از حل شدن شعله را خاموش کرده و بعد خامه را می افزاییم. این مواد را داخل لیوان ریخته دو ساعت در یخچال می گذاریم. پودر دسر کیک آماده شده را بر روی آن می پاشید و با برگ ریحان و نعناع آن را تزئین می کنید.

دسر ژله بستنی شکلاتی

مواد لازم برای تهیه این دسر:

پودر ژله یک بستهآب جوش یک لیوانبستنی لیوانی دو عدددسر نسکافه برای روی کارپودر نسکافه دو بستهپودر کاکائو یک قاشق مرباخوریشیر یک لیوانشکر ۵ قاشقپودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری

ابتدا آب جوش را با پودر ژله ترکیب نموده و بگذارید تا در دمای محیط سرد شود. بعد از خنک شدن آن را با نصف بستنی که قبلا در دمای محیط ذوب شده مخلوط کنید و آن را بگذارید در یخچال تا سفت شود. در کف سینی نایلونی پهن کنید و یک لایه بستنی باقی مانده را بر روی آن بریزید و آن را در یخچال بگذارید. ژله های رولی با ضخامت یک سانتی را بعد از اینکه بسته شد در نوارهای دو سانتی تکه تکه کنید و آنها را با دست به شکل رل در آورید. در داخل ظرفی در یخچال گذاشته تا سفت شوند. در مرحله بعد کاکائو، نسکافه، شیر و شکر را خوب مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم می گذاریم بعد از حل شدن شعله را خاموش کرده و ژلاتین را به روش بن ماری آماده نموده و داخل آن می ریزیم و مواد را داخل یخچال می گذاریم تا سفت شوند. سپس دسر خنک شده را بر روی ژله بستنی گذاشته و ۵ ساعت آن را در یخچال نگه می داریم و با ژله رولی آن را تزئین می کنیم.

ژله پاناکوتای شکلاتی

مواد لازم جهت تهیه این دسر:

شیر دو لیوانشکر ۵ قاشق غذاخوریخامه ۲/۱ پیمانهپودر ژلاتین یک قاشق غذاخوریپودر کاکائو دو قاشق چایخوریوانیل ۱/۸ قاشق چایخوریشکلات تخته ای ۵۰ گرم

نصف لیوان شیر و پودر ژلاتین را داخل ظرفی ریخته و بر روی حرارت بخار داغ هم میزنیم تا ژلاتین یکدست شود. در قابلمه ای خامه، شکر و شیر را ریخته و با حرارت ملایم هم می زنیم تا یکدست شوند. بعد از داغ شدن مخلوط شیر و خامه، شعله را خاموش کنید و مخلوط شیر و ژلاتین، وانیل، شکلات تخته ای و پودر کاکائو را به آن افزوده و هم می زنیم تا خوب یکنواخت شوند. این مواد را در یخچال گذاشته تا سفت شوند و با شکلات، خامه یا میوه تزئینش کنید.

دسر شکلاتی ساده

مواد لازم جهت تهیه این دسر عبارتند از:

کرم کارامل یک بستهپنیر کیبی شش عددخامه صبحانه ۱/۲ پاکتپودر خامه ۱/۲ عددپنیر خامه ای ۴ قاشق غذاخوریشیر سه قاشق غذاخوریشکلات اسنیکر یک بستهشکلات صبحانه ای دو قاشق غذاخوری

جهت تهیه دسر شکلاتی

کیک شکلاتی پودر شده را ته چند ظرف ریخته و مقداری شیر را روی آنها می ریزیم. خامه صبحانه، پودر خامه، پنیر کیبی و پودر کرم کارامل را در ظرفی ترکیب و با هم زن، آنها را هم می زنیم. کیک شکلاتی را بر روی لایه اول می ریزیم و می گذاریم یک ساعت در یخچال بماند. شکلات صبحانه و اسنیکر را با حرارت بخار داغ ذوب نموده و به آن چهار پنیر خامه ای می افزاییم و خوب هم می زنیم.  روی لایه دوم نیز شیرینی ریخته و با رنده شکلات روی آن را تزئین می کنیم و در یخچال تا دو ساعت می گذاریم بماند تا سفت شود.

دسر شکلاتی وانیلی

مواد لازم جهت تهیه آن عبارتند از:

برای هر رنگ دو پیمانه شیرپودر ژلاتین برای هر رنگ دو قاشق مربا خوریپودر کاکائو سه قاشق مرباخوریشکلات صد گرمشکر پنج قاشق غذاخوری برای هر رنگوانیل برای قسمت سفید رنگ ۲/۱ قاشق چای خوریگلاب یک استکان برای بخش سفید رنگ

ابتدا برای رنگ شکلاتی در ظرفی کاکائو، شیر، شکلات و شکر را مخلوط نموده و بر روی شعله آن را داغ کنید. سپس بعد از افزودن پودر ژلاتین کاملا هم بزنید. می توانید پودر ژلاتین را با نیم پیمانه شیر با بخار داغ بن ماری کنید و بعد به ترکیبات بیفزایید. بعد از اینکه شیر شکلات به دمای محیط رسید آن را داخل قالب بریزید و بگذارید چهار ساعت در یخچال سفت شوند. برای دسر وانیلی، شکر، گلاب و شیر را با حرارت ملایم هم بزنید. بعد از حل شدن شعله را خاموش کنید و وانیل را به آن بیفزایید. وقتی هم دمای محیط شد آن را داخل قالب بریزید و چهار ساعت در یخچال نگه دارید. برای درست کردن طبقات، مقداری رنگ اول را در قالب بریزید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. رنگ دوم را نیز بریزید و بگذارید نیم ساعت در یخچال بماند. همین مراحل را تا زمانی که ترکیبات به اتمام برسد ادامه دهید.

سخن پایانی

دسر شکلاتی از دسرهایی است که کاکائو طعم شکلاتی به آن داده و ترکیبات اصلی اش شیر، شکر و کاکائو می باشد. این دسر طعم خوشمزه و محبوبیت بالایی دارد و به عنوان میان وعده استفاده می شود. همچنین بسته به ترکیباتش دارای انواع مختلفی است که چند نمونه را برای شما شرح دادیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا