آشپزیتعبیر خواب

بلوط را چگونه بخوریم نی نی سایت دستور استفاده از بلوط تازه چگونه است

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام بردهش شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

بلوط را چگونه بخوریم

میوه بلوط از قدیم الایام مورد مصرف بوده و از آن به عنوان غذا استفاده می کرده اند . حتی اگر آنرا خشک و آرد کرده و با گندم مخلوط می کنند و از آن نان تهیه می نمایند .

می توان بلوط را بو داده و سپس از آن چایی تهیه کرد . مقدار مصرف آن یک قاشق چایخوری پودر آسیاب شده در یک لیوان آب جوش می باشد. دم کرده بلوط را می توان برای بدن فواید زیادی دارد.

بو دادن:

 با چاقو یا چکش، یک شکاف در پوست قهوه‌ای بلوط ایجاد کنید. این کار از ترکیدن بلوط در هنگام بو دادن جلوگیری می‌کند.

 بلوط‌ها را روی یک سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بو دهید.

 بلوط‌ها را در یک تابه سوراخ‌دار بریزید و روی شعله متوسط به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بو دهید.

پختن:

 بلوط‌ها را در قابلمه‌ای پر از آب بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بجوشانید.

بلوط‌ها را در بخارپز قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بخارپز کنید.

آرد کردن:

 بلوط‌ها را پس از پوست کندن در آفتاب یا فر خشک کنید.

 بلوط‌های خشک شده را آسیاب کنید تا آرد بلوط به دست آید.

قبل از خوردن، پوست قهوه‌ای و پوست نازک داخلی بلوط را جدا کنید.

بلوط طعم کمی تلخی دارد. برای از بین بردن طعم تلخی، می‌توانید بلوط‌ها را قبل از پختن به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنید.

بلوط را می‌توانید به صورت خام، بو داده، پخته یا به عنوان آرد در غذاهای مختلف استفاده کنید.

آشنایی با دیگر خواص بلوط

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص بلوط آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با بلوط

بلوط نام درخت و میوه ای به همین نام است که پوستی سخت دارد.

این درخت که به درخت مازو هم معروف است تا ۵۰۰ سال عمر می کند

و دیده شده است که درخت بلوطی دو هزار سال عمر کرده باشد.

در ایران بیشتر در دامنه های زاگرس و مناطق لر نشین این درخت دیده می شود.

دشت برم در کازرون بزرگترین دشت بلوط ایران است که در غرب استان فارس قرار دارد.

چوب این درخت به همراه زغال آن بسیار پر طرفدار و با کیفیت است.

منبع اصلی بلوط در ایران استان های فارس و چهار محال بختیاری و کهگلویه و بویر احمد و ایلام است.

بلوط برای درمان زخم معده و اسهال و دیابت و پوکی استخوان مفید است مفید است.

بلوط برای درمان اگزما

بلوط دارای ماده تانن می باشد که خواص ضد التهابی قوی ای دارد. این خاصیت ضد التهابی می تواند به درمان بیماری های پوستی التهابی مانند اگزما کمک بسزایی کند.

همچنین باعث از بین رفتن چین و چروک صورت می شود و برای جوانسازی پوست مفید است.

خواص بلوط برای پیشگیری از پوکی استخوان

فسفر، پتاسیم و کلسیم در میوه بلوط به صورت فراوان وجود دارد و به سلامت استخوان ها کمک می کند، و برای تقویت آن ها مناسب است و در نتیجه خطر ابتلا به پوکی استخوان را به میزان چشمگیری کاهش می دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا