
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
فواید آب سیب
طبع سیبهای قرمز و زرد گرم و تر است. این گرمی و تری هر چه سیب رسیده باشد بیشتر میشود. اما هر چه سیب نارستر باشد یا سیب سبز باشد (سیب ترش) طبعش سرد و خشکتر میشود و خوردنش به سردمزاجان توصیه نمیشود.دارچین و گلنگبین مصلح سیب هستند. گلقند، دارچین و عسل؛ مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج سیب ترش هستند.
هر ۱۰۰ گرم آب سیب طبیعی حاوی ۴۶ کالری می باشد. مقدار ۱۰۰ گرم کالری ۴۶ کربوهیدرات ۱۱٫۳۰ گرم پروتئین ۰٫۱۰ گرم چربی ۰٫۱۳ گرم آب ۸۸٫۲۴ گرم فیبر ۰٫۲۰ گرم قند ۹٫۶۲ گرم کلسترول ۰٫۰۰ میلی گرم کالری و ارزش غذایی آب سیب صنعتی هر ۱۰۰ گرم آب سیب صنعتی حاوی ۱۶۶ کالری می باشد. مقدار ۱۰۰ گرم کالری ۱۶۶ کربوهیدرات ۴۱٫۰۰ گرم پروتئین ۰٫۵۱ گرم چربی ۰٫۳۷ گرم آب ۵۷٫۰۰ گرم فیبر ۰٫۰۰ گرم قند ۳۸٫۸۳ گرم کلسترول ۰٫۰۰ میلی گرم
آب سیب بهترین مدافع در برابر تومورها و سرطان به ویژه سرطان ریه است. ثابت شده است که فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک در جلوگیری از پیشرفت تومورها و سلولهای سرطانی مؤثر هستند. این ترکیبات به راحتی در سیب در دسترس هستند.
سیب داروی خوبی برای درمان زخم ها می باشد. سیب بهترین دارو برای سوء هاضمه است زیرا دارای مقدر زیادی پکتین می باشد. آب سیب را حتی می توان برای تنقیه استفاده کرد. این تنقیه برای بیماریهای روده بسیار موثر است. نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است. سیب پخته تقویت کننده معده و کبد و دفع کننده سودا و سموم بدن است. سیب حرارت را از بدن خارج می سازد . سیب را رنده کنید و در دستمال بپیچید و روی چشم بگذارید درد چشم را برطرف می کند.
آب سیب ۸۸٪ آب دارد و دارای طعم خوبی است. این امر مصرف آن را آسان می کند. خصوصاً برای افرادی که مریض هستند و در معرض خطر کم آبی بدن هستند. در حقیقت، بعضی از متخصصان اطفال، آب سیب رقیق- ترکیبی از نیمی از آب سیب و نیمی از آب – را برای بچه های بیمار دارای حداقل یک سال که کم آبی خفیف دارند توصیه می کنند.
آب سیب ۸۸٪ آب است و طعم خوبی دارد. این امر مصرف آن را آسان می کند – خصوصا برای بیمارانی که در معرض خطر کم آبی هستند. در حقیقت برخی از متخصصان اطفال آب سیب را به صورت ترکیبی از نصف آب، نصف آب سیب برای نوزادان مبتلا به کم خونی که کم آب هستند و حداقل یک سال دارند توصیه می کنند. در مطالعه ای که روی کودکان کم آب مبتلا به اسهال و استفراغ انجام شد، آن ها ۶٫۵ درصد کمتر از کسانی که یک نوشیدنی الکترولیت دارویی به آن ها داده شده به مایعات منتقل شده از طریق رگ ها نیاز دارند. اگرچه نوشیدنی های الکترولیت به طور خاص برای آبرسانی بدن تولید شده اند اما برخی از کودکان طعم آن را دوست ندارند و آن را نمی نوشند. آن ها همچنین نسبتا گران هستند. آب سیب رقیق یک گزینه عالی و دلپذیر برای کودکان و همچنین بزرگسالان است.
آب سیب شامل مواد مغذی بسیار سیب است مانند ویتامین C ، انواع مختلف ویتامینB و بسیاری از مواد معدنی مختلف مانند منیزیم، آهن، کلسیم، منگنز و مس. یک فنجان آب سیب با دارا بودن قند طبیعی حدود ۱۰ درصد از کربوهیدرات های مورد نیاز روزانه شما را فراهم می کند. با مصرف یک وعده از آب سیب ، پتاسیم معدنی موجود در آن تقریبا ۷٪ از مصرف روزانه شما را تامین می کند.
در آب سیب به مقدار کافی ویتامین A وجود دارد. این ویتامین به بهبود بینایی چشم و جلوگیری از اختلالات چشم کمک میکند.سیب حاوی مقدار زیادی فیبر می باشد.موقعی که ما سیب میخوریم فیبرهای محلول با چربی های روده رقابت می کنند.این رقابت بین الیاف و چربی، باعث کاهش جذب (LDL) چگالی لیپوپروتئین و سطح کلسترول بد و یا افزایش جذب (HDL)، چربی لیپو پروتئین و کلسترول خوب می شود که این باعث تنظیم و یا از بین رفتن کلسترول های مضر در بدن می شود.
آب سیب دارای مقادیر زیادی فلاونوئید می باشد. از آنجایی که فلاونوئید نقش مهمی در تقویت و عملکرد ریه ها دارد، استفاده از آب سیب می تواند از بروز حملات آسم پیشگیری نماید. طبق پژوهش های انجام گرفته، مشخص شد کسانی که به طور منظم آب سیب مصرف می کنند در مقایسه با دیگر افراد، دارای عملکرد ریوی بهتری هستند.
سیب سرشار از ترکیبات گیاهی به ویژه پلی فنول هاست. در حالی که اکثر این ترکیبات در پوست سیب هستند برخی دیگر هم در گوشت آن وجود دارند. این ترکیبات گیاهی ممکن است از سلول های شما در برابر التهاب و آسیب اکسیداتیو محافظت کنند. هر دوی این فرایندها عوامل اساسی در شرایط مزمن از جمله سرطان های خاص و بیماری های قلبی هستند.
در یک مطالعه مردان سالم ۲/۳ فنجان (۱۶۰ میلی لیتر) آب سیب نوشیدند سپس دانشمندان خون آن ها را گرفتند. آسیب اکسیداتیو در خون آن ها ظرف ۳۰ دقیقه پس از نوشیدن آب سیب سرکوب شد و این اثر تا ۹۰ دقیقه ادامه داشت. برای استفاده از پلی فنول های بیشتر به جای صاف کردن آب سیب دارای پالپ، همان آب سیب همراه پالپ را بنوشید. یک تحلیل نشان داد که آب سیب پالپ دار تا ۶۲٪ پلی فنول بیشتری از آب سیب صاف شده دارد. اکثر آب سیب های فروشگاهی از نظر ظاهری شفاف است اما انواع ارگانیک بیشتر به صورت پالپ دار در دسترس هستند.
آب سیب مزایای شگفت انگیزی برای پوست و مو دارد و سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامین C است که برای پوست بسیار مفید می باشند. این ماده در داروهای طبیعی برای درمان مشکلات مربوط به پوست مانند التهاب، خارش، ترک پوست و چین و چروک بسیار و آکنه مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از آب سیب برای چند دقیقه روی پوست سر، از بروز شوره سر و سایر اختلالات پوست سر جلوگیری می کند. همچنین تراکم بالای ویتامین C در سیب به پوست شما که در مواجهه با شرایط محیطی همچون آلودگی هوا درخشندگی خود را از دست داده است در افزایش مقاومت و درخشندگی کمک می کند.
مطالعات اولیه نشان می دهد که آب سیب ممکن است از عملکرد مغز و سلامت روان با افزایش سن پشتیبانی کند. برخی از این محافظت ها ممکن است به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی پلی فنول های موجود در آب سیب باشد. آن ها ممکن است مغز شما را در برابر آسیب مولکول های ناپایدار موسوم به رادیکال های آزاد محافظت کنند. در یک سری مطالعات به موش های مسن روزانه آب سیب داده می شد که برای انسان معادل ۲ تا ۳ فنجان (۷۲۰/۴۸۰ میلی لیتر) بود.
سیب ،دارای آنتی اکسیدان است که در سیب های قرمز خوشمزه بیشتر یافت می شود.این آنتی اکسیدان ،سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، تا دفاع طبیعی بدن را ایجاد کند.سایر مواد مغذی موجود در سیب، ویتامین c است که دارای خواص ضد التهابی می باشد به همین دلیل است که سیب به عنوان تقویت کننده های ایمنی بالا شناخته شده است.
آشنایی با دیگر خواص آب سیب
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص آب سیب آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با خواص آب سیب
خواص سیب به عنوان یک غذای کامل بر کسی پوشیده نیست اما استفاده از آب سیب موافقان و مخالفانی دارد. وقتی آب سیب گرفته می شود، کیفیت هیدراتاسیون آن به حداکثر می رسد و برخی از ترکیبات گیاهی حفظ می شوند. با این حال آبمیوه گیری از دیگر فواید سیب کامل از جمله فیبر و توانایی رفع گرسنگی آن می کاهد.
سیب یکی از سالمترین و پرخاصیتترین میوهها است. این میوهی شگفتانگیز، که خاستگاه آن آسیای مرکزی است، در سراسر دنیا بهطور گسترده کاشته میشود. چین در صدر فهرست تولیدکنندگان سیب است، و امریکا رتبهی دوم را دارد. از رایجترین انواع سیب میتوان به سیب سرخ، سیب زرد و قرمز، سیب گالا، سیب زرد، سیب فوجی و غیره اشاره کرد. همهی اینها برای سلامت انسان بینهایت مفید است.
آب سیب از طریق فشردن سیب تهیه می شود، که صدها نوع آن در جهان وجود دارد. برای تهیه یک فنجان آب ، دو سیب متوسط نیاز است، به همین دلیل این میوه ها در این تعداد عظیم رشد می کنند. بعد از فشردن سیب ها، بیشتر آب میوه ها فیلتر یا پاستوریزه می شوند که به از بین بردن هر گونه مواد اضافی کمک می کند و در نتیجه یک قوام نازک تر آب نهایی به وجود می آید.
خواص آب سیب ناشتا
اگر در مورد فواید خوردن سیب ناشتا نشنیده باشید اما حتما این جمله معروف که میگوید «خوردن روزانه یک سیب، شما را از پزشک بی نیاز میکند» را شنیدهاید. انواع مختلف سیب، مزایای زیادی برای سلامت دارند. اما سیب سبز، پروتئین، ویتامینها، مواد معدنی و فیبر بیشتری دارد. روی هم رفته، میخواهیم به شما بگوییم خوردن سیب ناشتا، به خصوص سیب سبز، فواید بسیار زیادی دارد.
سیب حاوی فیبر فراوان و انواع ویتامینهاست که درصورتی که به صورت ناشتا میل شود، بسیار مفیدتر خواهد بود. فواید خوردن سیب ناشتا بسیار است و قند خون بدن را در طول روز تنظیم نگاه میدارد.
خواص آب سیب زرد
سیبها هم مانند بسیاری از میوهها انواع مختلفی دارند. سیب زرد، قرمز و سبز تفاوت چندانی با هم ندارد. تفاوت رنگ آنها به دلیل رنگدانههای مختلف بهوجود آمده است. با این حال، تفاوت کمی در تاثیر آنها در بدن وجود دارد. سیب زرد یا سیب لبنانی عطر بسیار دلپذیری دارد. آب آن در مقایسه با سایر سیبها بیشتر و برای آبگیری بسیار مناسب است. خواص آب سیب زرد تفاوتی با انواع دیگر سیبها ندارد و برای رفع کمآبی بدن، بهبود هضم و رفع مشکلات گوارشی بسیار مناسب است.
خواص آب سیب برای زخم معده و اسهال
با توجه به غلظت بالای مواد مغذی ضروری، سیب یکی از محبوب ترین میوه ها با خاصیت دارویی است. این میوه حاوی اسیدهای آلی بوده که به عنوان تنظیم کننده سیستم گوارش عمل می کنند. مصرف سیب برای تسکین زخم معده، گاستریت، یبوست و اسهال توصیه می شود.
آب سیب ترش مخلوط با انار برای تقویت معده و درمان اسهال و دل بهم خوردگی بکار می رود. برای درمان اسهال، مصرف آب انواع سیب ها مفید می باشد. برای این کار باید آب سیب تازه را بگیرید و اجازه دهید تا رنگ آب سیب تغییر کند و به صورت رنگ تیره درآید، سپس آن را بنوشد. علاوه بر آب سیب، خوردن سیب نارس نیز می تواند برای درمان اسهال، مفید باشد.
یبوست یک بیماری سخت است که وقتی رودهی بزرگ بیش از حد آب جذب میکند رخ میدهد. سیب حاوی سوربیتول است که راهحل این مشکل است. وقتی این ماده به رودهی بزرگ میرسد، آب را به کولون میکشد. به این طریق مدفوع را نرمتر، و عبور آن را آسانتر میکند.
خواص آب سیب برای ریه و تب و سرماخوردگی
یکی از خواص آب سیب پایین آوردن تب می باشد. برای اینکه از خاصیت سیب در کاهش تب بهره مند شوید. کافی است که آب سیب را گرفته و در زمان داشتن تب هر ۳ ساعت یکبار آن را بنوشید. در کنار این باید پاشویه نیز انجام دهید.نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است.سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد.
آب سیب دارای مقادیر زیادی فلاونوئید می باشد. از آنجایی که فلاونوئید نقش مهمی در تقویت و عملکرد ریه ها دارد، استفاده از آب سیب می تواند از بروز حملات آسم پیشگیری نماید. طبق پژوهش های انجام گرفته، مشخص شد کسانی که به طور منظم آب سیب مصرف می کنند در مقایسه با دیگر افراد، دارای عملکرد ریوی بهتری هستند.
خواص آب سیب برای کرونا
سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد. آب سیب دارای مقادیر زیادی فلاونوئید می باشد. از آنجایی که فلاونوئید نقش مهمی در تقویت و عملکرد ریه ها دارد، استفاده از آب سیب می تواند از بروز حملات آسم پیشگیری نماید. طبق پژوهش های انجام گرفته، مشخص شد کسانی که به طور منظم آب سیب مصرف می کنند در مقایسه با دیگر افراد، دارای عملکرد ریوی بهتری هستند.
خواص آب سیب و هویج
آب سیب برای افرادی که اسهال دارند، خوب است. آب هویج هم یک نوشیدنی مفید برای بهبود اسهال کودکان است. این نوشیدنی به تقویت کلیهها و سیستم گوارشی کمک زیادی میکند. فیبر موجود در هویج، حرکات روده بزرگ را تنظیم میکند و تاثیر خوبی بر کاهش اسهال دارد.شما میتوانید آب سیب را با آب سبزیجاتی مثل هویج ترکیب کنید. از خواص آب سیب و هویج غافل نشوید، این نوشیدنی برای کاهش وزن توصیه میشود.
خواص آب سیب و عسل
خوردن مخلوط آب سیب و عسل قبل از سحر، مانع ضعف بدن ناشی از روزه می شود. پاککنندهی کولون سیب و عسل : عسل منبع خوبی از کربوهیدراتها است که قوت و انرژی بدن را تامین میکنند. همچنین سطح قند خون بدن را حفظ میکند. این نوشیدنی پاککنندهی کولون را امتحان کنید: ۱ عدد سیب ۱ قاشق چایخوری عسل خالص ۱ فنجان آب ۱ قاشق غذاخوری دانههای چیا ۱ قاشق غذاخوری تخم کتان آسیاب شده به جز دانههای چیا ، تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. محتویات مخلوطکن را در یک لیوان بریزید و دانههای چیا را با آن مخلوط کنید تا وقتی که دانههای چیا منبسط شوند، که تقریبا ۵ دقیقه طول میکشد. سپس میل کنید.
خواص آب سیب و کرفس
توجه داشته باشید که معجون آب کرفس، هویج و سیب برای لاغری و کاهش وزن معجزه می کند زیرا آب میوه ها و سبزیجات تازه بسیار کم کالری و فوق العاده مغذی بوده و با ایجاد احساس سیری در فرد به کاهش اشتها کمک می کنند.
از سوی دیگر آب کرفس به شدت ادرارآور است و آب اضافی بدن و اسید اوریک را از کلیه ها دفع می کند و همین امر در لاغری تاثیر زیادی دارد. آب این سه میوه و سبزی خارق العاده حاوی ویتامین های A، B، C و آهن، کلسیم، آنتی اکسیدان ها، پکتین، فتالید و غیره می باشد که برای سلامتی بدن بسیار مفید می باشند. همچنین مصرف کرفس و سیب با هم باعث می شود که بدن کاملا سم زدایی شود.
خواص آب سیب و موز
این ترکیب خاصیت انتی اکسیدانی خیلی بالایی دارند و از ابتلا به سرطان جلوگیری می کنند. هر دو برای داتشن اعصاب راحت مفیدند و بیماری های عصبی را رفع می کنند.خاصیت سیر کنندگی بالایی دارند و به عنوان وعده غذای اصلی می توانند استفاده شوند. برای سلامت گوارش خود از سیب و موز استفاده کنید.
خواص آب سیب و لیموترش
مواد لازم : ۱ لیتر آب ۲ عدد سیب سبز ۱ یا ۲ چوب دارچین (۱۰ گرم) آب ۱ عدد لیمو طرز تهیه :
همانطور که در ابتدا اشاره کردیم ، نوشیدنی شما ظرف ۲۰ دقیقه آماده می شود.
برای تهیه این مورد ، دو عدد سیب سبز که ارگانیک هستند را انتخاب کنید. خوب بشویید ، برش بزنید و کنار بگذارید.
نیازی نیست پوست آنها را بگیرید. آب را بگیرید و آن را به ۱ لیتر آب اضافه کنید. نوشیدنی شما تقریباً آماده است.
تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که سیب و چوب دارچین را به آب لیمو اضافه کنید. سپس چند ساعت در یخچال قرار دهید.
اگر می خواهید بگذارید یک شب بماند. بنابراین ، دارچین ، سیب و لیمو مواد مغذی خود را بهتر آزاد می کنند.
روز بعد قبل از هر وعده غذایی یک لیوان بنوشید. تعجب خواهید کرد که چقدر احساس خوبی دارید!
این مخلوط در هنگام خلاص شدن از شر چربی های اضافه بدن، یک انتخاب عالی است.
برای داشتن بهترین نتیجه آن را با یک رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی ترکیب کنید.
برای سلامتی خود می توانید این مخلوط آب سیب ، لیمو و دارچین را در کمتر از ۲۰ دقیقه در روز تهیه کنید.
چیزی که همه می دانند این است که درمان های طبیعی به تنهایی نمی توانند معجزه کنند.
رژیم های سم زدایی این روزها بسیار محبوب شده اند و این نوشیدنی به عنوان سم زدایی نیز عمل می کند.
شما هنوز هم باید برخی موارد را در نظر بگیرید. اول از همه ، چنین درمان های طبیعی همیشه باید با یک سبک زندگی سالم همراه باشد.
شما باید یک رژیم متعادل و متنوع را دنبال کنید و سبک زندگی کم تحرکی را کنار بگذارید.