تکنولوژی

آسان‌ترین روش طراحی سایت

آسان ترین روش طراحی سایت چیست؟ چطور می‌توان در سریع‌ترین زمان یک سایت حرفه‌ای طراحی کرد؟ ساده‌ترین روش برای ساخت وب سایت کدام است؟

یکی از بزرگترین دغدغه‌های افراد برای ورود به حوزه تکنولوژی ساخت و طراحی وب سایت است که به روش‌های مختلف انجام می‌شود. در صورتی که تمایل دارید تا با آسان‌ترین روش‌های ساخت وب سایت آشنا شوید بهتر است با ما همراه شوید تا به طور کامل بهترین راه‌ها را در اختیارتان قرار دهیم.

انواع روش‌های طراحی سایت

همانطور که گفته شده روش‌های گوناگونی برای ساخت وب سایت وجود دارد که هر فرد بسته به بودجه خود باید راه مناسبی را برای ایجاد وب سایت انتخاب کند. در ادامه هر روش را به صورت دقیق مورد بررسی قرار می‌دهیم.

بهترین سایت سازها برای طراحی وب سایت

یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای طراحی وب سایت استفاده از سایت سازها هستند که به صورت رایگان این امکان را ایجاد می‌کنند تا بدون استفاده از خدمات طراحی سایت اختصاصی یک محیط مناسب برای ارائه محصول و خدمات خود به کاربران حاضر در اینترنت ایجاد کنید. این ابزارها به دلیل اینکه به طور حرفه‌ای ساخت وب سایت را انجام داده و امکانات متنوعی را در اختیار قرار می‌دهند توانسته‌اند به خوبی تمامی آنچه که نیاز دارید را به شما ارائه دهند. سایت سازها مزایای بسیار زیادی که دارند، یکی از مهمترین نکات مثبت در مورد این روش را باید رایگان بودن آن در نظر بگیریم. در ادامه بهترین سایت سازها برای طراحی سایت را به شما عزیزان معرفی می‌کنیم. نکته منفی که در مورد این روش وجود دارد این است که قبلیت ارتقا ندارد. 

سایت ساز Wix

Wix با بیش از 200 میلیون کاربر فعال یکی از محبوب‌ترین سایت سازهای دنیا است که خدمات خود را به طور رایگان در اختیار قرار می‌دهد. از جمله امکانات این نوع سایت ساز باید به انواع قالب‌ها و امکانات مختلف اشاره کرد. همچنین سایت تهیه شده در آن موبایل فرندلی بوده و امکان تجزیه اطلاعات و گزارش دهی را فراهم می‌کند. در مقابل نسخه رایگان آن حاوی تبلیغات بوده و برنامه‌های پرمیوم این سایت ساز بسیار گران هستند.

سایت ساز Yola

Yola یک سایت ساز تقریبا رایگان است که فرآیند ایجاد وب سایت را آسان کرده و از سایت‌های چند زبانه به بهترین شکل پشتیبانی می‌کند. از مزایای این سایت باید به ریسپانسیو بودن وب سایت اشاره کرد. همچنین ساخت وب سایت تجارت الکترونیک را نیز فراهم کرده است. در نسخه رایگان تبلیغات نشان داده و شامل محدودیت است. ویژگی بلاگ نویسی در این سایت ساز تحت حمایت قرار نمی‌گیرد.

سایت ساز  HubSpot

HubSpot را باید یکی از بهترین سایت سازها در نظر بگیریم که برای افرادی مناسب است که تجربه کدنویسی نداشته و به دنبال یک ابزار همه کاره برای طراحی سایت هستند. این سایت ساز ویژگی را ایجاد کرده تا انواع فرم‌های وب سایت از جمله چت زنده، فرم تماس و … را ادغام کنید. دارای ابزارهای cms بوده و همچنین گواهی ssl را به طور رایگان در اختیارتان قرار می‌دهد. امکان اتصال به دامنه سفارشی را فراهم کرده است. امنیت بالایی را برایتان ایجاد می‎کند. در مقابل در عملکرد چندزبانه محدودیت‌هایی از خود نشان داده و قابلیت ایجاد سایت فروشگاهی را ندارد. طرح رایگان محدودیت‌های زیادی داشته و برای تهیه نسخه پولی باید با صورت حساب سالانه 23 دلار در ماه بپردازید.

سایت ساز المنتور

المنتور بالای 5 میلیون کاربر داشته و به دلیل امکانات منحصر به فردی که ایجاد کرده این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده است. صدها قالب متنوع را در اختیار قرار داده و سایت ارائه شده توسط آن واکنش گراست. مجهز به ویرایش زنده بوده و دارای یک کتابخانه بزرگ از قالب‌های مناسب موبایل است. علاوه بر مزایای زیاد، این سایت ساز معایبی نیز دارد که از مهمترین آن‌ها باید به این موضوع اشاره کرد که در طرح رایگان عملکردی محدوده داشته و ممکن است با مشکلاتی در حوزه افزونه‌ها و تم‌ها رو به رو شوید.

طراحی آسان سایت با cms های آماده

دومین روش ساده برای طراحی سایت استفاده از cms‌های آماده است که بدون نیاز به کدنویسی و در مدت زمان کوتاه‌تری انجام می‌شود. بهرمندی از سیستم‌های مدیریت محتوا نسبت به روش قبلی مزایای زیادی دارد که از جمله مهمترین آن‌ها باید به این موضوع اشاره کنیم که دیگر نیاز نیست نگران از دست رفتن اطلاعات وب سایت باشید و به راحتی شرایطی ایجاد می‌شود تا یک وب سایت مناسب خدماتی یا حتی فروشگاهی را در اختیار کاربران خود قرار دهید.

طراحی سایت با وردپرس

وردپرس را شاید بتوان بهترین سیستم مدیریت محتوا برای طراحی سایت در نظر بگیریم که این روزها طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. از جمله نکات مثبت در مورد طراحی سایت با وردپرس را باید قالب‌ها و افزونه‌های متنوع در نظر بگیریم که متناسب با تمامی سلیقه‌هاست. این نوع سایت منبع باز بوده و با تمامی وب سایت‌ها سازگاری دارد. یادگیری آن بسیار آسان بوده و امکان کنترل را برای تمامی افراد فراهم کرده است. شرایط را برای وبلاگ نویسی ایجاد کرده و به منظور سئو نیز مناسب می‌باشد.

طراحی سایت با جوملا

جوملا نیز از بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا است که به صورت حرفه‌ای یک سایت ساده و کاربردی را در اختیارتان قرار داده در نتیجه به انتخابی مناسب برای کسب و کارهای کوچک تبدیل می‌شود. جوملا کاملا رایگان بوده و از بسیاری از سایت سازها که دردسرهای زیادی برای خرید اشتراک دارند مناسب است. تمامی آپدیت‌ها و پچ‌های امنیتی به طور رایگان در اختیار قرار گرفته و در این سیستم مدیریت محتوا کمتر افزونه‌های غیر رایگان مشاهده می‌شود. دارای حدود 6000 افزونه و ماژول رایگان است. در مقابل از معایب آن باید به ضعیف بودن جامعه کاربری، سخت بودن استفاده از آن، عدم پشتیبانی و گاها مشکلات امنیتی اشاره کنیم.

طراحی سایت با اپن کارت

طراحی سایت با اپن کارت مانند هر سیستم دیگری مزایا و معایب خاص خود را دارد، از زبان فارسی پشتیبانی کرده در نتیجه فروشگاه با زبان محلی طراحی می‌شود. در نتیجه این امکان را دارید تا یک سایت چند زبانه بین المللی ایجاد کنید. استفاده ساده و رایگان داشته و به قالب‌های متنوع دسترسی دارد. به طور منظم بروزرسانی داده و امکانات جدید را ارائه می‌دهد. در مقابل پشتیبانی تخصصی نداشته و به دلیل رایگان بودن گاها با مشکلات امنیتی رو به رو می‌شوید. قالب‌های سنگین باعث ایجاد مشکلات مختلفی در افزونه‌ها می‌شود.

طراحی سایت با فریم ورک‌ها

طراحی سایت با فریم ورک‌ها به دلیل اینکه مزایای زیادی دارند برای ایجاد یک فضای مناسب به منظور برقراری ارتباط بهتر با کاربران مناسب است. از مهمترین مزایای این نوع ساخت وب سایت باید به کدهای مرتب و خوانای آن اشاره کنیم. با بهرمندی از این فریم ورک می‌توانید روی بخش‌های مهم پروژه متمرکز باشید. دقت برنامه نویسی را افزایش داده و امکانات متنوعی را در دسترس قرار می‌دهد به همین دلیل به بهترین نحو تمام آنچه که نیاز دارید را ارائه می‌دهد. در ادامه برخی از مهمترین فریم ورک‌ها برای ساخت وب سایت را معرفی می‌کنیم.

طراحی سایت با فریم ورک لاراول

لاراول یکی از بهترین فریم ورک‌های زبان php  است که مانند بسیاری از فریم ورک‌های مدرن از الگوی معماری MVC پیروی کرده و به دلیل ظرافت و خوانایی بالایی که دارد طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. از نکات مثبت در مورد این فریم ورک باید به چرخه سریع آن و جزئیات مستند و معتبر اشاره کنیم. برای طراحی سایت به زبان انگلیسی و ساخت سایت چند زبانه نیز انتخاب مناسبی است. در مقابل ممکن است در حین اجرا مشکلاتی را به وجود آورد. مسیریابی معکوس به وسیله این فرم ورک بسیار سخت بوده و به همین دلیل یادگیری آن برای افراد مبتدی کمی پیچیده است. از نظر کلاس بندی و سرعت ضعف‌هایی از خود نشان داده که با هر بروزرسانی در حال برطرف شدن است.

ساخت سایت با فریم ورک Ruby

Ruby یک چهارچوب مناسب برای طراحی وب سایت است که کاربری بسیار بالایی داشته و توانسته در سرعت بسیار بالایی تمامی امکاناتی که نیاز دارید را در اختیارتان قرار دهد. بسیار مقرون به صرفه بوده و اعمال تغییرات در آن به راحتی امکان پذیر است. شاید بتوانید مهمترین مزیت آن را امنیت در نظر گرفت، کارایی بسیار بالایی داشته و به دلیل منعطف بودن این امکان را ایجاد می‌کند تا انواع وب سایت را با آن طراحی کنید. بهره‌وری بالایی درد اما گاها در اجرا کند ظاهر می‌شود. در صورت اشتباه در توسعه هزینه بسیار بالایی دارد.

ساخت وب سایت با فریم ورک جنگو

جنگو یک فریم ورک پایتونی رایگان و اپن سورس است که به منظور توسعه سریع و کارآمد مناسب در نظر گرفته شده و به دلیل سادگی و سرعت بالایی که دارد به یکی از بهترین گزینه‌ها تبدیل شده است. از جمله مزایای آن باید به توسعه پذیری بالا اشاره کرد و پیاده سازی آسانی دارد. امکان راه اندازی و اجرای مناسبی را در سرور ایجاد کرده و بدون دردسر با هاست مناسب روی سایت پیاده سازی می‌شود. در یادگیری بسیار ساده بوده و به همین دلیل نتیجه بهتری را با خود به همراه دارد. با CDNها سازگاری مناسبی داشته و توسعه پذیری قابل قبولی دارد. امنیت بالایی را در دسترس قرار داده و پردازش در زمان کوتاهی انجام می‌شود. در مقابل برای پروژه‌های کوچک کاربردی ندارد و برای کار با آن باید دانش کاملی داشته باشید، پردازش خواسته‌ها به صورت همزمان امکان پذیر نیست.

طراحی سایت با زبان اصلی

برای طراحی سایت تخصصی و کارآمد بهترین گزینه طراحی با زبان اصلی است که امکان توسعه وب سایت را فراهم کرده و شرایطی را ایجاد می‌کند تا برنامه نویسی بتواند به راحتی امکانات مورد نظر را در سایت ایجاد گرداند. زبان‌های اصلی برنامه نویسی کاربری آسانی داشته و همچنین سرعت اجرای بالایی را برایتان به ارمغان می‌آورند. بهینه سازی کد و الگوریتم‌ها در آن به راحتی انجام شده و در بازار کار ایران و جهان نیز نقش مهم را ایفا می‌کنند. امنیت بالایی دارند و از اطلاعات کاربران محافظت کرده و امکان توسعه و پشتیبانی را فراهم کرده‌اند. برخی از بهترین زبان‌های برنامه نویسی به شرح زیر تعریف می‌شوند.

ساخت وب سایت با php

زبان php همواره در حوزه طراحی سایت فعال بوده و مزایای زیادی را با خود به همراه دارد، متن باز و رایگان بوده و دامنه کاربردی وسیعی را ایجاد می‌کند. مولتی پلتفرم بوده و منابع یادگیری فراوانی دارد. جالب است بدانید که نسبت به سایر زبان‌های برنامه نویسی فرصت‌های شغلی زیادی را ایجاد کرده و تعمیر و نگهداری از آن بسیار آسان است. این زبان این روزها سهم زیادی از بازار را از آن خود کرده که از پارادایم‌ها، وب سرورها و دیتابیس‌های جهانی پشتیبانی می‌کند. به همین دلیل به بهترین گزینه برای افرای تبدیل شده که به دنبال یک وب سایت تخصصی و کارآمد برای بیزینس خود هستند.

ساخت وب سایت با پایتون

پایتون انتخابی مطمئن در حوزه هوش مصنوعی است که با بهرمندی از آن انواع نرم افزارها توسعه پیدا می‌کنند. از جمله دلایلی که نشان می‌دهند این زبان یکی از بهترین‌ها در برنامه نویسی است باید به موارد زیر اشاره کنیم.

پایتون سینتکس تمیز و خوانایی داشته و جزئیات غیر ضروری را حذف می‌کند.برای استفاده افراد تازه کار مناسب بوده چرا که فرآیند یادگیری آسانی دارد.کتابخانه‌های متعددی و استانداردی دارد و بر این اساس امکانات گوناگون را برای کار با تصاویر و پایگاه داده فراهم کرده است.طراحی سایت با جاوا اسکریپت

جاوا اسکریپت زبانی با سطح بالا و همه منظوره است که شرایطی را ایجاد کرده تا یک محیط جذاب برای برنامه‌های مبتنی بر وب ایجاد کرده است. امکانات متنوعی را در اختیار قرار داده و به دلیل واکنش گرا بودن امروزه به یکی از بهترین‌ها در طراحی سایت تبدیل شده است. با بهرمندی از این زبان شرایطی ایجاد می‌شود تا علاوه بر وب سایت، اپلیکیشن‌های و برنامه‌های دکستاپ را طراحی کرده و همچنین بازی‌ها را توسعه بخشید. با بهرمندی از این زبان این امکان را دارید تا المان‌های بصری جذاب و کاربردی را ایجاد کرده و به صورت حرفه‌ای یک وب سایت مناسب ایجاد کنید.

دلایل اهمیت طراحی آسان وب سایت

اینکه چرا باید به دنبال طراحی وب سایت باشید دلایل زیادی دارد، در این زمینه بهتر است به این مثال توجه داشته باشید. فرض کنید می‌خواهید درآمد مناسبی را در کوتاه مدت بدست آورید بر این اساس در زمینتان گندم کاشته و در طول یک سال از آن نگهداری می‌کند تا پس از دوره‌ی مشخص گندم را برداشت کنید. حال اگر به دنبال درآمد مادام العمر و طولانی هستید به جای گندم در زمین درخت می‌کارید و به آن رسیدگی می‌کنید تا در سال‌های آینده به کسب درآمد بالایی برسید. طراحی سایت بسیار شبیه به این مثال است. اگر با روش‌های آسان به ساخت وب سایت بپردازید با محدودیت‌های زیادی رو به رو شده و ممکن است آنطور که باید در طولانی مدت به درآمد نرسید. از جهت دیگر اگر با بهرمندی از فریم ورک‌ها و زبان اصلی به طراحی سایت بپردازید این امکان را دارید تا به راحتی خدمات و محصولات خود را به طور دائمی به فروش برسانید.

برای طراحی سایت آسان چه روشی مناسب است؟

با توجه به هدف بیزینسی و بودجه‌ای که کارفرما برای طراحی وب سایت در نظر دارد این امکان را دارید تا یک روش مناسب برای ساختن سایت در نظر گیرد. بر این اساس کارشناسان توصیه می‌کنند اگر به دنبال یک وب سایت همه کاره برای کسب و کارهای بزرگ هستید تا تمامی امکاناتی که نیاز دارید را در سایت تعبیه کند بهتر است به دنبال فریم ورک‌ها باشید. برای بیزینس‌های کوچک که تنها به دنبال معرفی خدمات خود هستند cmsها گزینه مطمئن‌تری هستند. و در نهایت اگر سایت قرار است در فرم ویترین به کاربران حاضر در اینترنت ارائه شود به دنبال سایت ساز باشید تا به راحتی و بدون نیاز به هزینه مراحل ساخت وب سایت را انجام دهید.

به همین دلیل پیشنهاد می‌شود تا با افراد متخصص در این حوزه مشورت کرده و به طور حرفه‌ای با کارشناسان در ارتباط باشید تا با توجه به نیاز شما روش مناسب و ساده‌ای را برایتان انتخاب کنند تا بتوانید یک سایت حرفه‌ای و استاندارد را به مشتریان و مخاطبین هدف ارائه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا