دسر

طرز تهیه دسر خامه و قهوه

دسر خامه و قهوه یکی از دسرهای معمول است که به راحتی نیز تهیه می شود.

دسر خامه و قهوه

مواد موردنیاز:

قهوه غلیظ و فوری (250 میلی لیترپودر ژلاتین (4 قاشق مرباخوری)خامه ساده (1 پیمانه)شکر (4 قاشق مرباخوری)آب سرد (نصف پیمانه)

 

طرز تهیه دسر خامه و قهوه

ابتدا خامه و شکر را به خوبی مخلوط کرده و در یک ظرف گرد ریخته سپس روی حرارت گاز قرار دهید.

مراقب باشید شعله گاز زیاد نباشد و به قدری که فقط خامه گرم شود کافیست.

ژلاتین تان را روی آب سرد بریزید و سپس روی بخار قرار دهید تا به خوبی ژلاتین در آب سرد حل شود.

قهوه را که از قبل دم کرده اید و آماده است به میکس خامه و شکر اضافه کنید. (اما نیاز نیست روی حرارت باشد گفتیم که فقط خامه کمی گرم شود کافیست)

ژلاتینی که در آب سرد به خوبی حل شده را به موادتان اضافه کنید.

مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و در فنجان موردنظرتان بریزید.

صبر کنید تمام نشده است. باید فنجان هایتان را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خودش را بگیرد.

 

نکته: اگر می خواهید که از شربت قهوه روی دسرتان استفاده کنید باید مراحل زیر را انجام دهید:

مواد موردنیاز برای تهیه شربت قهوهقهوه غلیظ (100 گرم)شکر (100 گرم)

قهوه و شکر را به خوبی با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. به اندازه ای که شکر در قهوه حل شود. سپس اجازه دهید تا شربت حسابی خنک شود. حالا می توانید شربت قهوه را روی دسرتان ریخته و همراه با خامه یا هر چیزی که تمایل دارید تزئین نموده وسرو کنید. “نوش جانتان”

 

 

 

همچنین بخوانید:

طرز تهیه میلک شیک نوتلا

طرز تهیه دسر موز وانیلی

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی

طرز تهیه چیزکیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا